31.10.2016, ΒΟΥΛΗ

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, αναφέρθηκε χθες, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στο ταξίδι του Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε τα εξής:
«Ο τότε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δεξί του χέρι, τον κ. Παππά, στη Βενεζουέλα για να διερευνήσουν τις ανταλλαγές αγροτικών προϊόντων για όταν “θα” γινόταν πρωθυπουργός. Αλλά αυτό δεν το έκανε έχοντας μαζί του τους επικεφαλής της αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έναν δικηγόρο από την Κύπρο ο οποίος εξειδικεύεται μόνο σε offshore και σε τίποτα άλλο. Τώρα, γιατί θα περνάγανε τα βλίτα, τα ραπανάκια και το σανό μέσω offshore δεν ξέρω. Κι ενώ τον ρωτάει η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» τόσο καιρό να απαντήσει εάν ξέρουν ή όχι τον κ. Αρτεμίου, ο κ. Παππάς ποιεί την νήσσαν. Αυτό εις τα νέα ελληνικά σημαίνει ότι κάνει την πάπια.
Πείτε μας, κύριε Σπίρτζη, ξέρετε γιατί ο φίλος σας ο κ. Παππάς πήρε μαζί του στη Βενεζουέλα τον δικηγόρο των offshore, τον κ. Αρτεμίου; Τώρα που μπαινοβγαίνει ο κ. Αρτεμίου στο Μέγαρο Μαξίμου - είδαμε και φωτογραφίες -  να υποθέσουμε ότι γνωρίζονται από τότε; Γιατί μας είπε ότι ο κ. Αρτεμίου πήγε για ένα μεγάλο έργο, για μια μεγάλη επένδυση».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link: